Presenttips
           

Den perfekta presenten

Många högtider kräver att man tar med sig en present till en familjemedlem. Det kan vara födelsedagar, påsk eller julafton. Ibland kan man också fira namnsdagar med en liten present. När det blir så många högtider att hålla reda på kan det bli svårt att vara uppfinningsrik med presenterna. Det är svårt att köpa presenter som någon önskar sig då flera i familjen tänker likadant och det lätt blir att två köper samma sak. Presentköp är ett ständigt problem och kan vara svårt att koordinera. Det finns dock en present som alltid är ett säkert kort oavsett hur många som köper det. Nämligen lotter.


>> Skicka ett Nallegram!


Det finns få presenter som är bättre än chansen att vinna miljoner av kronor. Med en lott ger man familjen en chans att komma iväg på en resa till ett varmt land, eller köpa ett bättre hem. Kanske till och med ta sig ur en svår situation som är beroende av pengar. En lott kan även ge andra vinster än miljoner. Ibland räcker det med en hundring eller en tusenlapp för att förgylla någons högtid. Vid jul kan man få råd med en julskinka och vid påsk kan man få råd med godis. En lott är billig att köpa och kan ge mottagaren mer pengar än vad man annars skulle kunna ge. Vet man till exempel att en familjemedlem önskar sig en bil i julklapp kan en lott vara vägen till ett möjligt köp av en bil.


Lotter finns i alla möjliga former, färger och typer. Vissa lotter kräver endast att man skrapar fram samma summa tre gånger för vinst. Andra lotter fungerar lite som Alfapet. Man ska skapa rätt ord med bokstäver som man skrapar fram. Ju längre, svårare ord man lyckas skrapa fram desto större vinst får man. Det finns även lottor där man måste skrapa fram specifika kombinationer för vinst. Vill man ge en ännu roligare present kan man köpa massor av olika typer av lotter. Förutom att ge chans på stora vinster så har man även roligt när man skrapar lotterna. Det är något som hela familjen kan samlas kring och njuta av tillsammans. Spänningen av att skrapa en lott är en del av presenten. Även om man inte vinner något är det kul att veta att bilen, resan eller hästen är ett steg närmare – enbart med skrapandet av en lott.

Skicka blommor